maandag 13 maart 2017

Nederland is hoer





Poëzie heeft onvoorziene kracht. Schreef ik niet:

Turken in Nederland

Als best veel Turken
in Nederland
al zo lelijk kunnen doen
tegen andere Turken
in Nederland
over een oude man
in Amerika

Zouden ze dan
als ze denken dat wij
in Nederland
iets fout hebben gedaan

Zouden ze dan
in Nederland
ook zo lelijk kunnen doen
tegen ONS?

HET STOND HIER

Zaterdagavond 11 maart 2017 werd het nog niet waar in Rotterdam. Eigenlijk was het andersom. Want bijthonden afsturen op Turken, dat is wel heftig. Maar toch, “first blood”. Nederland ervaart de woede van de Turken.

Wat mij opvalt is dat de reactie van veel Turken op onze democratische rechtsstaat zo lijkt op de reactie van sommige “Noordafrikaanse mannen” op vrouwen hier in het westen. Als die  geen hoofddoekje dragen zijn ze sexueel beschikbaar. Ze moeten dan niet zeuren en preuts doen. Want dan zijn ze slet, trut en hoer.

Nederland is een democratische rechtstaat. Dat vindt iedereen fijn, dus we hebben flink wat immigratie. Onder meer 400.000 Turken. En dan moeten wij niet zeuren en preuts doen. Dus Turkse ministers moeten in Nederland voor Nederlandse Turken propaganda kunnen maken voor het afschaffen van de democratie in Turkije. Willen we dat hier niet, dan zijn we nazistisch, fascistisch en een bananenrepubliek.

Denk eens na, mannen. Nederlanders hoeven niet alles wat Turken willen, lekker te vinden. Nederland is soeverein. Nederland is niet hoer!

Geen opmerkingen: